Een echt Engelse Pub

We liggen een dag verwaait in Gosport. Gezien de met de wind gepaard gaande regen lijkt het een goed idee om vanuit de bus de omgeving te bekijken. Uitvoerig onderzoek op Google Maps naar een tripje door het landelijke Hampshire brengt mij via 3x overstappen naar een pub op een ontegenzeggenlijk authenthiek Engels pleintje in een dorpje dat zo te zien (nog) niet door tourisme is aangetast.

Ik hoor al een week of twee een mantra. Fish and Chips! Ik wil Fish and Chips! Waar kan je dat beter eten dan in een pub in een gehucht met duidelijk Engelse charme.

Eej liefde! We kunnen voor £6,30 pp onbeperkt met de bus! Ik heb een super pub gevonden! Op anderhalf uur met de bus!

WE GAAN GEEN PUB KOPEN!

Heuh?! Pub kopen? Lunchen?

WE KOPEN GEEN PUB!

Pub? Waar heb je het over? Oke, 3 bussen is misschien wat veel maar we kunnen ook dichterbij lunchen?

WE KOPEN GEEN PUB!

Pub kopen? Waar heb je het over?!

We hebben al een hond!

……… Ooooh! Een Pup! Nee natuurlijk kopen we geen pub wat denk je dan?!

Nou! Ik zie je er toe in staat! Je zat zo te googlen….

Liefde! Ik ga toch niet anderhalf uur en 3 bussen pakken om een pup te kopen en die met de boot een week zeilend mee terug naar NL te nemen?!

Nou.. Ik zie je er toe in staat!

Oke……. Ik zie het maar als een compliment dat ik door mijn verkering als ontzettend spontaan wordt gezien (ofzo) …….

Sproodle pup

Toegegeven, het gaat al een jaar of 2 over een Sproodle om mee te jagen, en die zou dan uit Engeland moeten komen vermoedelijk. Daarvoor ben ik op zoek naar een fokker die jaagt met de Springer en het liefst ook met de poedel… (dat is dus niet zo eenvoudig)

Maar Serieus?!! Denk je dat nou echt?!

The Red Lion in Southwick

De toeristische route